tisdag 16 oktober 2007

Jaså.. säger du det... oj då...

Vår lilla lägenhet fylls numer av joller och skratt. Det finns nog ingen bättre känsla än när min dotter, kan inte riktigt fatta att jag har en dotter, tittar in i mina ögon och ler. Leendet bryter då och då ut till ett prövande skratt. Hon är en vaken liten tös som ska vara med och titta och har just börjat gripa efter saker.

Det kan vara ganska så underhållande att titta på den djupa koncentration som krävs för att helt missa bestämt mål.

I lördags var vi på värmläninngarnas paradis här på jorden och Clara, som är 50% värmlänning verkade trivas med att titta på alla de färgglada möbler, pryttlar och prylar som fanns att köpa. Trots ett salivflöde, som kan jämföras med ett monsunregn och blötte ner både henne och babybjörnen, var hon glad och nyfiken. Hon går nu under smeknamnet "dripplips"
eller "sväljmatengenast".





Just det, jag höll på att glömma!

Stefan och Stig...

Frölunda 5

Färjestad 0

3 kommentarer:

Jakob sa...

"Det" är så vansinnigt likt både dig och Christel! Det är otroligt hur naturen fungerar. Två personer ligger med varandra och resultat blir en sammansmältning av de två. Otroligt och samtidigt en ganska hisnande tanke om man tänker på vad som komma skall...

Anonym sa...

Frölunda kanske kan nå slutspel i år om flytet håller i sig.
Håller med broder Jakob. Klara är en skön dna-mix som kommer slå världen med häpnad. Heppåre!

Och vips så var vi tre... sa...

Broder Jakob:
Ta bilder på dig och Liv och fixa till i Photoshop! Det kan bli hur bra och kul som helst! Det som kommer i mars kommer vara det sötaste du sett, jag lovar!

(Svär?)Broder Stefan:
Det handlar inte om flyt. "vargarna" var väl slutkörda efter allt spring på Ikea.
Och ja, Clara kommer att lyckas i livet, freakshow eller tennis, vi får se!